Grilovaný meloun s vlašskými ořechy, recepty ze sezónního ovoce

Přísady:
½ vodního melounu
Šťáva z 1 limety
Špetka mletého chilli

Na dip:
1 balení Creme fraîche
2 lžíce medu
½ lžičky nasekaného koriandru

Na posypání:
Nasekané vlašské ořechy

Příprava: Meloun vydlabeme a nakrájíme na cca 2-3 centimetrové kusy. Rozložíme na velký tác. Pokapeme šťávou z limety a posypeme mletým chilli. Vložíme na gril a důkladně ogrilujme z každé strany. Než bude hotový, připravíme dip. Creme fraîche promícháme s medem a sekaným koriandrem. Meloun vyjmeme z grilu, ochutíme dipem a posypeme sekanými vlašskými ořechy.

Zdravé recepty nejsou přeložený časopis zahraničního originálu, vaříme poctivě doma z lokálních surovin

Objednejte ještě dnes magazín Zdravé recepty

Zobrazit články z kategorie : Grilování